Penipuan oleh WazzUB, Kamu Salah Satunya!

Tulisan ini dibuat karena maraknya orang yang nyebarin link refferal situs WazzUB. Situs nggak jelas yang ngasih iming-iming dollar banyak dengan mudah, impossible!

Wazzub, slogannya “The Power Of We”, seperti slogannya asuransi AIA aja.. kalau AIA tau, bisa dituntut tuch!

wazzub scam

Di internet, banyak blog yang membahas Wazzub itu scam, tapi ujung-ujungnya mereka memberikan link refferal juga. Cih! Model review kyk apa tuch! Saya menemukan beberapa blog yang murni menentang Wazzub dan mengatakan bahwa situs ini nggak beres, scam, penipu, dsb. Blog itu antara lain..

Blognya Velli di http://www.vellimarwan.com/investigasi-wazzub/

Velli mengatakan bahwa Wazzub itu 100% SCAM! (saya setuju!) alasannya antara lain

1. Wazzub menggunakan domain .info, domain harga paling termurah. Nggak modal amat sich!
2. Sistem yang digunakan di Wazzub sudah pernah dibuat oleh situs serupa yang bernama “PrelaunchMalaysia.com yang notabene 100% SCAM.
3. Situs ini rawan hacking. Jadi, email dan password yang kamu buat di Wazzub akan dicocokan dengan emailmu sebenarnya. Kalo cocok, akun emaimu bisa dihack.
4. Situs ini dibuat hanya untuk flipping site seperti situs Paybox, nantinya situs ini akan dijual ke orang lain.

Sedangkan Triyanto yang menulis di kompasiana mengatakan

1. Tidak ada member area yang memungkinkan sesorang yang memiliki akun di Wazzub untuk melihat akunnya.
2. Jumlah user yang terdaftar di situs http://www.wazzub.com dan http://www.wazzub.info tidak sama! Sudah jelas ini situs bohong!
3. Sistem wazzub tidak mengijinkan pendaftar menggunakan email AOL atau Hotmail, justru menganjurkan Gmail. Lho.. ada apa ini? Mencurigakan!
4. Blog Wazzub yang beralamat di http://www.heywazzub.blogspot.com Hello!?!? Kok gratisan!?

Masih kurang puas pembuktuannya!?!

Oke, menurut saya situs ini 1000% palsu, saya menentang banget orang yang masih nyebarin link refferal maut seperti ini! Baik lewat handphone, email, group facebook, twitter, dll.

Saya sudah 5 tahun lebih berkecimpung di dunia internet marketing, dulu saya juga sering main yang beginian, main dollar recehan. Ternyata semua itu tipuan! Jadi, nggak heran kalau sekarang saya bisa tau dengan hanya sekali lihat bahwa situs ini palsu!

Kalau alasan saya..
1. Situs ini jelek! Tipografi, tampilan, isi, SANGAT SANGAT JELEK dan TIDAK PROFESSIONAL. Web desainer, dan internet marketer manapun tau bahwa situs wazzub ini penipu. Saya bisa membuat situs yang lebih bagus kalau mau.

2. Domain yang dipakai juga tidak mencerminkan situs yang kedibel.

3. Tidak ada keterangan siapa perusahaan pembuatnya.

Bahayanya situs ini adalah mengumpulkan email yang masuk lalu email-email tersebut dijual ke orang lain, atau perusahaan untuk marketing mereka.

Kalian semua bodoh mau ditipu wazzub, hanya diiming-imingi $1 per orang, padahal wazzub bisa mendapatkan uang 1000x bahkan mungkin 10.000.000 kali lipat dari hasil menjual email yang kalian berikan.

Semakin kalian menyebarkan link refferal wazzub, semakin banyak orang yang mendaftar, semakin anda dibodohi, semakin kelihatan bahwa rakyat di negeri ini bodoh!

Kenapa? Karena situs Wazzub ini ramai di Indonesia, ya ampuuun.. kasihan banget sich negara kita.

Jadi, stop nyebarin link refferalmu, selamatkan orang lain agar nggak kena tipu juga!

Ok, jika kamu bersikeras, ngotot kalau Wazzub bukan scam (tapi saya pesimis), maka apakah mereka akan benar2 membayarmu? Wuihh.. kalau gitu bisa banyak orang kaya mendadak dong! Bohooong!

Kalaupun ada yg pamer cek dari Wazzub, itu cuma sebagian kecil. Cuma sebagai gimmick agar korban yang terjaring semakin banyak, selebihnya.. korban yang gak dapet pembayaran semakin banyak!

Prediksi saya: Sebelum websitenya launching, wazzub sudah tutup duluan, hahaha… kena tipu loe!

Atau..

Setelah websitenya launcing, kamu disuruh membeli produk nggak jelas dari mereka, dengan iming-iming komisi gede 50-90% (sering terjadi di dunia internet marketing).

Kalau mau dapat duit dari internet, kerja keras dong. Jangan maunya enak aja.. master-master adsense, amazon, clickbank aja susah payah kok cari uang dari internet pada awalnya, kamu kok maunya langsung enak dari Wazzub.

Ingat.. easy come, easy go. Uang yang cepat datang, akan cepat juga perginya.

Hayoo?? mau berdebat apalagi soal wazzub dengan saya!?

0 comment on Penipuan oleh WazzUB, Kamu Salah Satunya!

  1. yudi
    13/03/2012 at 6:38 am (3 years ago)

    bagaimana dengan situs ini ” http://www.eascapemc.com ” apakah murahan juga atau situs indonesia udah pernah ada yang mempunyainya.. ini website tunggal..
    semua orang pernah troma oleh bisnis online yaaaa meskipun tidak semuanya orang itu Adalah saya karena saya memakai analisis yang super lama untuk sebuah bisbis online yang mengeluarkan uang. jadi mohon pendapatnya saudaraku
    ?

    Reply
  2. Brillie
    13/03/2012 at 8:35 am (3 years ago)

    saya buka web http://www.eascapemc.com/ dan hasilnya itu domain parking, gak ada website juga di sana, otomatis itu bukan website yg jalan, cuma domain nganggur yang siap dijual kepada orang lain atau mmg sudah ada pemiliknya tapi nggak dibuat website.

    sebelumnya saya juga belom pernah mendengar domain itu selama beberapa tahun ini, gak populer juga di forum2 internet marketing.

    Reply
  3. Adrian
    20/03/2012 at 1:15 pm (3 years ago)

    http://gratisdaftarwazzub.blogspot.com/

    There are some people out there who are not convinced that WAZZUB’s business
    model is able to earn enough money to pay hundreds of thousands or even
    millions of members. Some of them claim that they understand exactly what we
    are planning to do (or not to do) and now they proclaim why we MUST fail.
    This article will tell you exactly how WAZZUB will earn money after launch and
    why it will be enough money to pay ALL pre-launch members. You will find the
    answers to the following questions:
    1. Why is WAZZUB able to promise a profit share for every pre-launch member
    without asking for any money and with no job to do after launch?
    2. Why would it be no problem even if 10 million pre-launch members would join
    WAZZUB?
    3. Is there a fair chance for members who join the WAZZUB Family right at the
    end of pre-launch to earn money with WAZZUB?
    4. How realistic is it to earn $1 per $FACTOR per month after launch?
    5. How will WAZZUB handle millions of payments per month?
    6. Why should members join WAZZUB after launch if they won’t earn any money?
    So, here we go!
    1. Why is WAZZUB able to promise a profit share for every pre-launch member
    without asking for any money and with no job to do after launch?
    WAZZUB is the world’s first free PROFIT SHARING PHENOMENON. Instead of
    investing millions of $$$ to promote their website after launch, they share their
    profits with all members that joined WAZZUB for free, even before launch.
    There are only 2 obligations to be qualified for payments: you need at least 3 members in your personal WAZZUB Family and you have to set up their page as your home page (after launch) as long as you want to receive payments.
    WAZZUB will pay 50% of their profits to their qualified pre-launch members. If there would be just a small profit there would be just small payments; and if there is a bigger profit the payments will be bigger, too. There is never a risk that WAZZUB has to pay more money than they have earned to their pre-launch members.
    In most other business opportunities, members are forced to pay a membership fee or to pay auto-ships to be qualified for payments. Often the money that the top people earn is not from “real” business but their percentage from what their down line paid out of their pockets.
    WAZZUB is different! At WAZZUB no member has to pay any fees to be qualified for payments or any fees to use their page as their home page (just like nobody has to pay Google for using their search engine or Facebook for opening an account). The money that WAZZUB is going to pay to their members is money that they earned for doing “real” business: There will be ads displayed on the members’ home page and there will be special offers exclusively for WAZZUB members in partnership with some well-known brands on this planet.
    Simply said, WAZZUB is doing the same business like hundreds of thousands of other websites: they offer free services and they earn money through advertising, retail and affiliate programs.
    The pre-launch members are highly interested that more and more users will use the free services of WAZZUB because the profits will be higher; so they won’t stop to spread the word about WAZZUB after launch. The more pre-launch members that are qualified for payments, the more people will promote WAZZUB.
    2. Why would it be no problem even if 10 million pre-launch members would join WAZZUB?
    There are more than 2 billion users connected to the Internet. The global players like Google or Facebook attract up to 1 billion unique users per month to their websites. WAZZUB’s basic calculation ($1 profit share per $FACTOR) is based on 10 x more unique users than pre-launch members. If we would have 10 million pre-launch members our goal would be to reach 100 million unique users per month. That would be just 5 % of all Internet users and far less than the global players and many other websites; in other words, all this is possible even if 95% of all Internet users never heard of WAZZUB.
    For sure, these numbers are not easy to reach, but it is possible and – with an army of 10 million pre-launch members – very realistic.
    3. Is there a fair chance for members who join the WAZZUB Family right at the end of pre-launch to earn money with WAZZUB?
    There are some people out there shouting “Unfair!” or even “It’s a Pyramid!” when they hear about our pre-launch. Their argument: “If you need 3 members in your personal WAZZUB Family to be qualified for payments, there will be only a few qualified members and hordes of unqualified members, especially those who join at the end of pre-launch. They will never have a chance to qualify!”
    Well, none of those shouters asked us how we will handle this situation…
    Nevertheless, here is our answer:
    Every single pre-launch member will be able to qualify for payments and here is the reason why:
    At the end of pre-launch the gates are closing and the opportunity to join our Profit Sharing Phenomenon will be gone. BUT…FOR 3 MORE WEEKS, all the new members that are joining after launch will still raise the $FACTORS of their inviters.
    Got it? Every pre-launch member will be able to be qualified for payments by inviting his/her 3 members without “producing” new members without a $FACTOR because after launch, for new members there is no $FACTOR anymore!
    And now imagine how our membership numbers will grow when millions of pre-launch members are promoting our “perfect home page” during this 3-week period. Remember, it is their last chance to raise their $FACTOR to receive higher payments…
    Now it is up to you to decide: Unfair? – Fair? – Or the fairest system you have ever heard of?
    4. How realistic is it to earn $1 per $FACTOR per month after launch?
    To be honest, it is very unrealistic for the month of April. We will launch our beta version on April 9 and there will be bugs and glitches that need to be corrected; that is why we call it “beta launch”. May and June, as well, will be two important months needed to improve our system and to add more and more functions that our users like. So we expect July to be the first month to reach at least $1 per $FACTOR.
    Let us do a glance into the future: Could it happen that more and more members use our website as their home page if it is really useful to them? Yes, for sure!
    But…where is the limit? – 100 million? – 200 million? – 500 million? 1 billion?
    Let us do an example: Let’s say WAZZUB has 5 Million pre-launch members and in 5 years 500 million members are using our services. That would lead to a payout of $10 per $FACTOR. Even a pre-launch member with a super-tiny $FACTOR of 3 would receive $30 per month for what exactly? Oh, yes, he invited 1, 2 or 3 free members to join WAZZUB – 5 years ago!
    It may be that we never reach these numbers but, who knows…Google started as a small startup, Facebook started as a small startup and so did all the other global
    players. And one thing is for sure, none of them attracted millions of users BEFORE launch.
    5. How will WAZZUB handle millions of payments per month?
    WAZZUB will use established, automated methods of payments to pay their members. For an automatic system it makes no difference if there are one hundred, one thousand or one million payments to process.
    6. Why should members join WAZZUB after launch if they won’t earn any money?
    You could ask the same question about Facebook. Why should more and more people join Facebook? Facebook already has 800 million users and they gain to reach 1 billion sometime later this year. None of those members receive money from Facebook but they join. Why? Because Facebook is useful to them.
    WAZZUB will be useful to their users, too. Imagine this:
    You start your Internet browser and find yourself on the perfect home page. There is a powerful search engine, the latest news exactly on those topics you are interested in, messages from your friends and family, the best deals on the Internet and useful links to your favorite websites. Imagine receiving valuable gifts and bonuses, just for using this powerful tool as your personal home page.
    On April 9, 2012 we will launch our state-of-the-art and patent-pending website and we KNOW that our members will love it!
    If you are not convinced or if you know a better opportunity, we wish you all the best with your future businesses. To all the others, we would like to say:
    Welcome to the WAZZUB Family – Let’s activate the Power of “We”!
    With Your Success in Mind,
    Your WAZZUB Team

    Reply
    • Brillie
      16/01/2013 at 6:17 am (2 years ago)

      SEKALI PENIPU, TETAP PENIPU!

      Reply
  4. Wisnu
    13/04/2012 at 3:40 am (3 years ago)

    Brillie, sesuai dengan nama kamu kelihatannya kamu memang brilliant orangnya. Selamat ya, situs kamu ini jadi banyak dikunjungi orang karena kamu ikutan membahas bahwa wazzub adalah penipuan. Dengan alasan mencegah penyebaran penipuan, kamu mengulas wazzub yang jelas tidak relevan dengan isi website kamu. Kalau cuma mau nebeng traffic karena popularitas wazzub, sebaiknya take and give lah. Cari info yang lengkap dulu, setelah itu buat ulasan yang netral. Tapi gak apa-apalah, kamu nggak sendirian, banyak pemilik website indonesia yang mengaku sudah sangat pengalaman langsung main tuding wazzub penipu tapi sekaligus nebeng traffic. Monggo, gratis koq. Cuma pesan saya hati-hati saja, jangan main tuding wazzub penipu tanpa bukti. Terimakasih.

    Reply
  5. budiono
    13/04/2012 at 4:24 pm (3 years ago)

    hanya orang ndak mikir yang percaya dengan wazzub.. tinggal nunggu waktu aja, yang ngeyel2 akan nangis bombay karena udah capek2 nyebar link referral dan akhirnya ndak dapat apa2 hehehee…

    kasihan..

    orang yang membela wazzub mati2an jelaslah mereka orang yang kadung getol menyebarkan referral wazzub tanpa sadar bahwa dia diam2 merasa malu setelah sadar bahwa dia tertipu mentah2..

    Reply
  6. Center Pulsa
    30/05/2012 at 5:04 pm (2 years ago)

    kita tunggu saja sampai 15 juni, apakah review teman2 yang menyatakan wazzub itu scam benar adanya, atau justru memang wazzub yang benar. salam

    Reply
  7. nheq
    16/01/2013 at 9:21 am (2 years ago)

    baca komen #3, niat amat ngeblog di comment form ^_^
    yang membela wazzub mati-matian, belum pernah ngrasain maen GA ya? :) yang logic aja guys, 1$ per reff? analisa fraud systemnya juga sama sekali gak ada. terus itu $ dari mana??? panti sosial ???

    ^nb: brill, ava mu semakin gak mirip kamu lama2 :p

    Reply

Leave a Reply